Welkom bij Sinexit

Over ons

Wij zijn Sinexit, een bedrijf dat zich richt op raamdecoratie. We zijn trots op wat we doen en willen graag met u delen wie we zijn en waar we voor staan.

Ons verhaal begint als een jong familiebedrijf dat binnen een half jaar enorm is gegroeid. Alhoewel er voldoende horrenbedrijven zijn, is er veel vraag naar betaalbare, hoogstaande horren. Wij zijn voornamelijk zo snel gegroeid door mond-tot-mondreclame; iemand bestelt Sinexit-horren, de buren zien ze, willen deze ook en vervolgens volgt het domino-effect. Sindsdien hebben we hard gewerkt om ons bedrijf te laten groeien en ons te specialiseren in raamdecoratie. Sinds 2021 verkopen wij ook verschillende soorten raamdecoratie. Denk aan plissé gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen, waveplooigordijnen etc.. Ons team bestaat uit deskundige en toegewijde professionals die zich inzetten voor de beste resultaten voor onze klanten.

Bij Sinexit geloven we in kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit betekent dat we altijd open en eerlijk communiceren met onze klanten en partners, en dat we ons best doen om de hoogste kwaliteit te leveren bij alles wat we doen. We zijn altijd op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren en te innoveren, zodat we onze klanten de best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.

Onze klanten zijn van onschatbare waarde voor ons en we zijn trots op de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met veel van hen. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en we werken nauw samen met hen om oplossingen op maat te bieden die aan hun behoeften voldoen.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten. Neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Bedankt voor uw interesse in Sinexit en we kijken ernaar uit om een keer langs te komen met onze voorbeelden.

20200711_175012
Dutch Dutch English English
×