Betaalbare horren voor al uw ramen en deuren

Bent u op zoek naar geschikte en duurzame goedkope raamhorren voor uw ramen en deuren? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Bij ons kunt u kwalitatieve goedkope raam- en deurhorren voor binnen en buiten vinden.

Wij beschermen uw huis tegen pollen, stofdeeltjes, insecten en alle andere ongewenste dieren.

Horren zijn de basisbehoefte geworden voor elk huishouden. Je kunt er niet omheen, want de opkomende insecten, pollen en andere vliegen maken je leven ongemakkelijk en vervelend. Dus zonder uw tijd te verspillen, neem contact op met ons om onze kwaliteit horren te bekijken.

Onze horren zijn verkrijgbaar in verschillende maten. U geeft uw maat door en wij maken ze op maat. Al onze raam- en deurhorren zijn betrouwbaar, duurzaam en voldoen aan de hoogste eisen. Als je eenmaal onze horren voor je ramen hebt, zou je niets anders willen.

Onze horren zijn gemaakt om onze klanten tevreden te stellen door een prachtig ontwerp, eenvoudige installatie, verstelbaarheid, duurzaamheid en betaalbare prijs.

20200627_101304

Technische gegevens

Belangrijke informatie over onze producten:

  • De frames worden geboord en indien gewenst geplakt op uw kozijn.
  • Wij maken alleen schuifhorren. Je kunt ze in elk gewenste stand houden.
  • De ramen en deuren kunnen ook na de plaatsing van een hor dicht.
  • De frames zijn van aluminium.
  • Wilt u liever een ander kleur frame? Dat kan. Wij leveren in alle RAL-kleuren
  • U kunt kiezen uit zowel verticale als horizontale beweegbare horren.
  • De kleur van het fibergaas is standaard antraciet. U kunt ook kiezen voor zwart gaas.

Bij Sinexit zijn alle horren gemaakt van materiaal van de hoogste kwaliteit om een ​​langdurige duurzaamheid te garanderen. Rekening houdend met de huidige eisen van de consumenten zijn we op weg om goedkope kwalitatieve horren te produceren die perfect bij uw ramen en deuren passen. Ons brede assortiment aan voordelige horren kan aan al uw eisen en wensen voldoen tegen betaalbare prijzen.

De horren zijn te monteren in hout, PVC, aluminium en staal. Ze zijn allemaal eenvoudig te installeren middels 4 schroeven of te plakken op uw kozijnen.

Het plissé gaas is van PP (polipropilen) met PE(polietilen). Hiermee kan het gaas tegen wisselende weersomstandigheden en zal het niet vervormen.

De gebruikte touwtjes zijn van A-kwaliteit Vectran & Polyester. Deze touwtjes houden het gaas stabiel en zorgen ervoor dat het gaas niet vervormd.

20200711_173318
Dutch Dutch English English
×