Plissé gordijnen zijn een veelzijdige en stijlvolle optie voor elk huis. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stoffen, kleuren en ontwerpen, waardoor ze perfect passen bij de inrichting van uw huis.

Een plissé gordijn is gemaakt van geplooide stof die in een harmonica vorm wordt gevouwen. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk worden opgetrokken en neergelaten. Het unieke vouwpatroon van plissé gordijnen zorgt ervoor dat ze een bijzonder lichteffect creëren in uw huis. Wanneer de gordijnen neergelaten zijn, wordt het licht op een bijzondere manier gefilterd, waardoor er een prachtige sfeer ontstaat in uw ruimte.

Onze plissé gordijnen zijn op maat gemaakt om perfect te passen bij uw ramen. U kunt kiezen uit verschillende soorten bediening, zoals een kettingbediening, handbediening of elektrische bediening. Bovendien zijn plissé gordijnen ook perfect voor dakramen en serres.

Naast het esthetische aspect bieden plissé gordijnen ook praktische voordelen. Zo zijn ze isolerend, waardoor ze helpen om uw huis warm te houden in de winter en koel in de zomer. Ook bieden ze privacy en bescherming tegen de zon, zonder dat ze de lichtinval helemaal blokkeren.

Bij ons kunt u kiezen uit een breed scala aan stoffen, waaronder verduisterende stoffen voor slaapkamers die zorgen voor een volledige black-out en lichtdoorlatende stoffen voor woonkamers en keukens. Daarnaast bieden we ook verschillende afwerkingen aan, zoals Top Down Bottom Up, waarmee u het gordijn vanaf de boven- en onderkant kunt bedienen.

Onze plissé gordijnen worden gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Wij bieden u een uitgebreide service, van het inmeten van uw ramen tot het installeren van de gordijnen.

Wilt u meer weten over onze plissé gordijnen of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Dutch Dutch English English
×