Duo Hor

Optimale Bescherming en Comfort voor Dakramen en Caravans.

De Duo Hor is de ultieme oplossing voor dakramen en caravans, die zowel functionaliteit als stijl biedt. Dit systeem is ontworpen om je ruimte te beschermen tegen ongewenste insecten en tegelijkertijd een vleugje elegantie toe te voegen.

Twee-in-één Ontwerp: Het aluminium frame herbergt een unieke combinatie van een plissé hor aan de ene kant en een plissé gordijn aan de andere kant. Deze twee functionele elementen zijn eenvoudig te activeren wanneer je je ramen opent, en net zo gemakkelijk terug te duwen in de cassette wanneer je ze niet nodig hebt.

Verduisterende Optie: Voor dakramen die veel zonlicht ontvangen, bieden we een verduisterende plissé gordijnvariant die zorgt voor optimale lichtregulering en privacy.

Ruimtebesparend Ontwerp: In een caravan is ruimte kostbaar. Onze Duo Hor is ontworpen om efficiënt met ruimte om te gaan. Beide hor- en gordijnfuncties zijn subtiel weggewerkt in een slanke cassette van slechts 26mm dikte.

Bescherming Tegen Insecten en Ongedierte: In de meeste kampeerlocaties zijn insecten een veelvoorkomend probleem. Onze Duo Hor houdt ongedierte buiten de caravan, terwijl je nog steeds van de frisse lucht kunt genieten. Laat de horren overdag open om ongewenste bezoekers buiten te houden.

Eenvoudig in Gebruik en Onderhoud: De Duo Hor is niet alleen stijlvol en functioneel, maar ook gemakkelijk schoon te maken en te gebruiken. Geniet van de voordelen van dit geavanceerde systeem zonder gedoe.

Kies voor de Duo Hor en ervaar het comfort, de bescherming en de ruimtebesparing die dit innovatieve product biedt. Optimaliseer je kampeerervaring met onze geavanceerde horren en gordijnen.

Dutch Dutch English English
×